Kurzy
Naše kurzy pečení
Zdokonalte se v pečení a posuňte svoji dovednost na novou úroveň. Rád se s vámi osobně potkám na mých kurzech v Gourmet Academy v Praze. Na všech mých kurzech se můžete těšit na nevšední pojetí tradičních receptů, skvělou atmosféru, perfektní zázemí, vychlazené prosecco i kvalitní čaje či kávu. Účastníkům se s mým týmem vždy stoprocentně věnujeme, prostoru pro rady a dotazy je proto vskutku dost. Kurzy jsou pro úplně všechny – zkušené i nezkušené. Přijďte si se mnou zapéct, těším(e) se na vás!
Víte, jak to má Josef Maršálek s tradičními recepty, že? Jednou z jeho největších životní vášní je měnit je, posouvat a upgradovat pro 21. století. Stejně jako to udělal se třemi typick...
Ať svítí slunce, prší nebo chumelí. Ať vstáváte brzy, nebo milujete si pospat… Vychutnejte si své snídaňové rituály s vlastním domácím snídaňovým pečivem! Chce to jen pár maličkostí. Zvládnout procesy...
Na tartaletkách je boží úplně všechno. Jemně křupavý korpus vyladěný tak, že chcete pořád víc. Víc té rozpadavé,...
ětrník, brambora, a jablečné taštičky … Dotřetice všeho dobrého! Josef Maršálek přichází už se třetím pokračováním oblíbeného kurzu moderní české cukrařiny,...
Francouzskou cukrařinu si všichni spojujeme hlavně s čokoládou nebo křehkostí sněhového a odpalovaného těsta, ale byla by chyba zůstávat třeba jen u eclairs nebo makronek. Pojďte vzít tentokrát košík ...
Frgály, dvojctihodné koláče a donuty … Pokud jen trochu znáte cukrářskou práci Josefa Maršálka, víte to o něm – stejně jako miluje domácí českou a moravskou...
Člověk by měl snít a své sny si plnit… Josef Maršálek snil o cukrařině tak dlouho, až se stal naprostou špičkou ve svém oboru. A snít nepřestal ani dál a nedávno uvedl na trh naprosto exkluzivní značk...
První teoretický kurz, na kterém spolu u mojí bábovky probereme všechno, co se týká cukrařiny i postupů, které vás čekají, když se rozhodnete mít svůj vlastní podnik. Jedná se o interaktivní kurz, na ...
Další kurz, kde si užijeme živé těsto. Zjistíte, jak o takové kynuté těsto s láskou pečovat, jak s ním zacházet i experimentovat, kam vás „pustí“ a kde je třeba tomuhle nadýchanému živlu nastavit mant...
Zatím jste si s kynutým těstem spojovali leda tak buchty od babičky? Máme to tak skoro všichni. A taky si o kynutém pečení myslíme, že už je passé a tak trochu „retro“. Ale na tomhle kurzu zažijete úp...
Žádný recept nenechám v klidu a posouvám ho pořád dál a dál, směrem k maximální delikátnosti. Další kurz kde se z tradičních receptů stanou nové super pecky. Prostě a jednoduše. Menu: griliášo...
I když svět sladkého pečení experimentuje, co to jde, u nás v Čechách budeme vždycky hodně stavět na tradici. Nebo ne? Se mnou zažijete v tomto kurzu obojí. Setkáte se s úplně klasickými kousky z česk...
Pojďte se mnou objevovat slané kynuté pečivo. Jako přílohy k salátům, na svačiny, brunche, pikniky i na party bude naprosto perfektní. Inspirované chutěmi celého světa vás nikdy nebude nudit. M...